Eezy Oyj

Tarjoilija

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 25.08.2024, 18:01
  • Haku päättyy 21.10.2024, 23:59
  • 21.10.2024, 23:59

Tarjoilija

Tarjoilja pizzeriaan

Nautitko työstä asiakkaiden parissa? Lähdet töihin ennemmin klo 12 kuin aamulla klo 6, työvuoroja ma-su välillä eli vapaapäiviä myös arkisin? Mikäli tästä listasta löysit omasi, niin tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Etsimme asiakkaallemme osaajaa joka pääsee heti avauksesta asti mukaan uuteen ja toivottavasti tulevaisuudessa kaupungin suosituimpaan pizzeriaan. Rakkaus ruokaa kohtaan on tämän ravintolan kulmakivi. Hapanjuuri antaa oman säväyksen tähän paikkaan se vaatii rinnalleen vain parhaita raaka-aineita sekä henkilökuntaa.

Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva työ, 90h/3vko tunneilla. Työkavereina tulee olemaan huolella valikoitunut joukko ruoka-alan ammattilaisia, hyvän ruoan ystäviä ja kaikin puolin mukavia tyyppejä. Toivommekin, että sinusta voi käyttää näitä samoja sanoja.
Hygieniapassi tulisi olla jo suoritettuna sekä tietämys siitä, mitä ravintola-ala on. Vuosien kokemusta emme vaadi, mutta työvuoroja saisi olla takana jo useampi.

Laita hakemusta sisään mikäli sinusta tuntuu että tämä voisi olla sinun paikasi. Täytä profiilisi huolella, sillä se parantaa työllistymisesi mahdollisuuksia! Älä aikaile hakemuksen kanssa, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Hanna Toivola
HR-asiantuntija
Eezy Oulu

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: