Eezy Oyj

Tallentaja keikkatyöhön

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 13:42
  • Haku päättyy 24.09.2024, 0:00
  • 24.09.2024, 0:00

Tallentaja keikkatyöhön

Haemme Terveystalolle

Keikkaluonteisesti työskenteleviä tallentajia

toimimaan osana käsittelyprosessia, jossa käydään läpi luottamuksellisia dokumentteja. Tehtäväsi ovat tietojen tarkistamista ja korjaamista sekä dokumenttien skannausta. Työaika on sovittavissa, keskimäärin noin kymmenen tuntia viikossa, ja tunteja voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 6kk ajalle.

Mitä odotamme hakijalta:

– tarkkaa ja täsmällistä työskentelyotetta rutiininomaisissa tehtävissä
– sujuvia tietojärjestelmätaitoja
– itsenäistä ja omatoimista työskentelyotetta
– reippautta ja vastuullista asennetta
– aiempaa kokemusta toimistotyöstä

Tarjoamme sinulle joustavan toimistotyön esimerkiksi opiskelujen tueksi sekä työkokemuksesi kartuttamiseksi mukavassa työyhteisössä.

Jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastatteluja käydään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Saara Rouvinen
HR-konsultti
050 449 9538
saara.rouvinen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-15 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: