Eezy Oyj

Suurtalouskokki vakituiseen työsuhteeseen

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 10.09.2024, 10:29
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Suurtalouskokki vakituiseen työsuhteeseen

SUURTALOUSKOKKI VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN 

Asiakkaamme Turussa etsii reipasta ja oma-aloitteista suurtalouskokkia vakituiseen työsuhteeseen 

———-

Mitä etsimme:

Etsimme iloista ja motivoitunutta KOKKIA suurtalouskeittiöömme! Suurkeittiöstä valmistuu maukkaat aamiais-, lounas- ja päivällistuotteet. Arkityöhön tuo vaihtelua myöskin erilaisiin tilaustarjoilu- ja edustustilaisuuksiin tarjoilujen valmistaminen. 

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa asenne on avain menestykseen. Jos olet energinen, positiivinen ja ahkera, tulet viihtymään erinomaisesti tässä roolissa.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa suurkeittiötaustaa mutta, toivotamme tervetulleiksi myös ne, jotka ovat uusia alalla, kunhan olet täysi-ikäinen ja sinulla on kyky työskennellä ahkerasti ja itsenäisesti. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä työkavereiden tuen avulla. Meillä sinusta tulee arvokas osa tiimiä ja osallistut mukavan ja viihtyisän ympäristön luomiseen vieraillemme!

———-

Mitä odotamme hakijalta:

hygieniapassi
suomen kansalaisuus
suomen kielen taito
myönteinen asenne ja paineensietokykyä kiireissäkin tilanteissa
yhteistyötaidot
valmius tehdä niin aamu-, päivä- kuin iltavuoroja viikon jokaisena päivänä

———-

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Työtä on tarjolla 90 h / 3 viikkoa heti sopivan osaajan löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Työvuorot ajoittuvat klo: 6-21 välille maanantaista sunnuntaihin, mutta pääpaino on arkivuoroissa. 

Palkkaus: MaRaVa-työehtosopimus, kokemuksen mukainen palkka.

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Pauliina Myllynen
Palvelupäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
044 794 9929
pauliina.myllynen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: