Eezy Oyj

Ruokapalvelutyöntekijä

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 04.10.2024, 10:33
  • Haku päättyy 01.12.2024, 0:00
  • 01.12.2024, 0:00

Ruokapalvelutyöntekijä

Ruokapalvelutyöntekijöitä Mikkelin alueelle

Tule meille ruokapalvelutyöntekijäksi. Tarjolla on eripituisia työkeikkoja Mikkelin alueella. Työt ovat avustavia keittiötöitä kouluissa, päiväkodeissa, ravintoloissa ja lounaspaikoissa. 

Keikkojen pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan, mutta on mahdollista työllistyä myös pidemmäksi aikaa.

———- 

Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kokemus keittiötöistä, sekä asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen asenne. Työ edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, sillä tehtävään perehdytetään suomeksi. Hygieniapassi vaaditaan. 

———- 

Miten haet työpaikkaa:

Työt alkavat mahdollisimman pian ja keikkojen kestot vaihtelevat asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Hae paikkaa täyttämällä sähköinen työhakemus ja liitä hakemukseen myös CV:si.

———- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Satu Liukkonen
040 758 0887
satu.liukkonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: