Eezy Oyj

Rengasasentajia syksyn sesonkiin

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 09.09.2024, 9:51
  • Haku päättyy 05.10.2024, 0:00
  • 05.10.2024, 0:00

Rengasasentajia syksyn sesonkiin

Reippaita rengasasentajia syksyn sesonkiin!

Etsimme reippaita ja fyysisessä työssä viihtyviä rengasasentajia sekä renkaanpesijää syksyn sesonkiin asiakkaillemme Salon seudulle. 

Sinulta voi jo löytyä kokemusta rengasasennuksesta, mutta ennen kaikkea työssä ratkaisee reipas ja ahkera asenne. Työnkuvaan kuuluu kevyen kaluston renkaiden asennustyöt, renkaiden pesu ja varastointi sekä muut rengaspalveluihin liittyvät työt. 

Odotamme hakijalta

Reipasta työotetta ja hyviä tiimityötaitoja
Hyvää fyysistä kuntoa
Aiempi kokemus auto-/rengasalalta katsotaan eduksi

Työt alkavat sesongin mukaisesti lokakuun aikana sopimuksen mukaan. Työn kesto arviolta 2-4 vkoa riippuen sesongin pituudesta.

Viikkotyöaika on pääsääntöisesti 37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat klo 7-18 väliseen aikaan. Päivittäinen työaika voi tarpeen mukaan vaihdella ja mahdollisista ylitöistä sovitaan erikseen. Palkkaus määräytyy autonrengasalan tes:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä – toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Sari Sagulin
HR-asiantuntija
0400 885 377
sari.sagulin@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 22.5-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: