Eezy Oyj

Rengasasentaja Lietoon

  • Sijainti Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 17.09.2024, 8:48
  • Haku päättyy 02.10.2024, 0:00
  • 02.10.2024, 0:00

Rengasasentaja Lietoon

Etsimme asiakasyrityksellemme Lietoon rengasasentajaa / automekaanikkoa rengassesonkiin. Työssä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet jatkaa sesongin jälkeen pitkäaikaisessa työsuhteessa. 

Asiakasyrityksemme on autopesula, joka tarjoaa pesujen lisäksi rengaspalveluita, sekä autohuoltoja. 

Odotamme sinulta:

Työtehtäviin tulee kuulumaan pääasiassa renkaiden vaihtoa, sekä jonkin verran mekaanikon töitä, kuten öljyjen vaihtoja sekä pienempiä korjaus- ja huoltotöitä. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Lisäksi työssä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä b-ajokorttia.

Työpaikka sijaitsee Liedossa julkisten liikenneyhteyksien varrella. 

Mitä tarjoamme:

Tarjolla on monipuolinen työ mukavassa työympäristössä. Palkkaus tes:n ja aiemman työkokemuksen mukaan. Työt alkavat viimeistään 1.11.2024, mutta mahdollisesti aikaisemmin sääolosuhteiden mukaan. Tarjoamme rengassesongin ajaksi kokoaikaisen päivätyön, mutta halutessa on mahdollisuus jatkoon. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sohvi Mäkilä

HR-Konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

0505748008

sohvi.makila@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: