Eezy Oyj

Ravintolatyöntekijöitä Kotipizza Hamina ja Kotka

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 02.09.2024, 14:07
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Ravintolatyöntekijöitä Kotipizza Hamina ja Kotka

Etsimme asiakkaallemme ravintolatyöntekijöitä Kotipizza-ravintoloihin Kaakonkulmalle, Haminan ja Kotkan alueille!
Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Kotipizza on hyvien puolella tekemällä parhaansa huolehtimalla ihmisistä ympärillään. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi.

***

Mitä etsimme:

Etsimämme henkilöt ovat innostuneita oppimaan uutta sekä valmiita työskentelemään laadukkaasti kovankin kiireen keskellä. Tässä työssä pärjäät rautaisella asenteella ja halulla kehittyä pizzanpaiston virtuoosiksi! Pääsetkin aitiopaikalta leivontapöydän ääressä oppimaan aitoa käsityöammattia.
Ravintolatyöntekijän työnkuvaan pizzeriassa kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen, kotiinkuljetus sekä ravintolan muut tehtävät Kotipizzan brändin standardien mukaan. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus ravintola-alalta katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Saat tehtäviisi laajan perehdytyksen, jotta voit toimia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti osana tiimiä.

Toivomme sinulta:

• palavaa halua asiakaspalveluun
• intoa oppia uutta
• hyvää paineensietokykyä
• valmiutta työskennellä tasapuolisesti eri vuoroissa ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa
• hygienia- sekä anniskelupassia
• suomen kielen taitoa
• 18- vuoden ikää
• B-ajokorttia (myös manuaalivaihteiset)

Mitä tarjoamme ja palkkaus:

Tarjoamme työpaikan monipuolisilla työtehtävillä toisiaan tukevassa energisessä tiimissä. Töitä on tarjolla heti ja aloitus onnistuu joustavasti sopimuksen mukaan.
Työvuoroja tehdään niin Haminassa, kuin Kotkan alueen ravintoloissa (Kotkansaari ja Karhula). Työtä tehdään päivä- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppuisin.
Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja on tarjolla n. 100 h / 3vk, mahdollisuus myös kk-palkkamuotoiseen sopimukseen.
Palkkaus on MaRaVa TES:n 2.ryhmän mukaan, kokemus ehdottomasti huomioiden.
Eezy toimii rekrytointikumppanina, työsuhde solmitaan suoraan Kotipizzan paikallisyrittäjän palveluun, jonka myötä pääset myös nauttimaan työpaikkakohtaisista eduista.

***

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä Eezyn rekrytointijärjestelmään. Älä kuitenkaan viivyttele, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikkoja voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löytyessä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi suoraan rekrytointijärjestelmäämme.
Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä saa kysyä arkisin 9-15 välillä;
044 240 0986 kotka.eezy@eezy.fi

Löydät meidät myös Somesta: Instagram: @eezykotkahamina LinkedIn: Eezy Porvoo-Kotka

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: