Eezy Oyj

Osa-aikainen terminaalityöntekijä Vuosaareen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.09.2024, 15:20
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Osa-aikainen terminaalityöntekijä Vuosaareen

Etsimme terminaalityöntekijää!

Oletko tarkka ja tehokas työntekijä ja etsit mahdollisuutta päästä kehittymään terminaalin monipuolisissa tehtävissä?

Etsimme terminaalityöntekijöitä asiakkaallemme Helsingin Vuosaareen osa-aikaisiin tehtäviin lokakuun loppuun asti. Tässä roolissa pääset osallistumaan rekkojen purkuun ja lastaukseen, lavakuormien purkuun lavansiirtovaunuilla ja trukeilla, terminaalin siivoukseen sekä rullakoiden lähetyskuntoon laittamiseen. Purkua ja lastausta tehdään sekä käsin että trukeilla. Työ sopii hyvin opiskelujen oheen tai lisäansioita kaipaavalle!

Työnantajana toimii Eezy Henkilöstöpalvelut. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin klo 10–18 välillä. Palkkauksessa noudatetaan AKT-alan työehtosopimusta.

Mitä toivomme hakijalta:

– Oma-aloitteinen, innokas ja reipas asenne työntekoa kohtaan

– Hyvää paineensietokykyä ja tarkkuutta

– Kokemus terminaalityöstä ja trukinajotaidosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

– Joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäiviin vaikuttaa laivojen saapuminen

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Työn aloitus heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätiedot:

Jenna Lamppu
HR konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
jenna.lamppu@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: