Eezy Oyj

Opiskelijalle lauantaihommia varastolla

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 14:48
  • Haku päättyy 20.09.2024, 0:00
  • 20.09.2024, 0:00

Opiskelijalle lauantaihommia varastolla

Etsitkö joustavaa työtä, joka sopii täydellisesti opiskelujesi oheen? Tule meille varastotyöntekijäksi Vantaan Aviapolikseen ja ansaitse lisätuloja lauantaisin!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä osa-aikatyötä juuri silloin, kun sinulle sopii, painottuen erityisesti lauantaihin. Tehtävät sisältävät varaston monipuolisia työtehtäviä, kuten tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, pakkausta ja hyllytystä. Tämä on erinomainen tilaisuus kasvattaa kokemustasi varastotyöstä, ja pääset myös oppimaan trukin ja korkeakeräilijän käyttöä, jos se ei ole sinulle ennestään tuttua.

Etsimme erityisesti opiskelijoita, jotka haluavat tehdä töitä opintojen ohessa joustavasti. Vuoroja on tarjolla lauantaisin ja mahdollisuuksien mukaan myös arkipäivisin. Vuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, joten pystyt sovittamaan ne omaan aikatauluusi.

Tämä duuni sopii sinulle, jos:

Sinulla on vähintään ”olen joskus käynyt varastossa” -kokemus
Sinulta löytyy huolellisuutta ja tarkkuutta – ihan vaan siksi, ettei pieniä tavaroita eksy väärään paikkaan
Fyysinen kunto ei ole pelkkä teoriatason juttu, vaan jaksat nostella vähän painavampiakin paketteja

Ja mikä parasta, tarvitsemme sinut erityisesti lauantaisin, joten voit pyhittää ne opiskelijarutiineista palautumiseen – ja tienata siinä sivussa!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Joustavat työvuorot, jotka eivät tuhoa opiskeluaikatauluasi
Hyvän palkan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaisesti
Loistavaa työkokemusta CV:seen 

Tämä työ sopii sinulle, jos etsit joustavaa ja palkitsevaa työtä opiskelujesi rinnalle. Työpaikka sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, jonne on erinomaiset kulkuyhteydet.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jenna Lamppu
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
jenna.lamppu@eezy.fi

Hanna Rasimäki
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
hanna.rasimaki@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: