Eezy Oyj

Ohutlevytuotannon ammattilaisia

  • Sijainti Oulainen
  • Julkaistu 15.10.2024, 15:54
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59

Ohutlevytuotannon ammattilaisia

Haemme Oulaisiin kokoonpanijoita ohutlevyalan sopimusvalmistajalle. 

Oletko näppärä käsistäsi ja pidät rutiineista? Etsitkö työtä, mutta et tiedä vielä mikä olisi se oma juttu?
Haluaisitko lähteä kokeilemaan tuotantotöitä?

Toivomme sinulta työhön sitoutuneisuutta ja joustavuutta, sekä hyviä kädentaitoja. Mikäli sinulla on koulutus tai osaamista ohutlevymekaniikan parista, katsomme sen eduksesi. Asiakasyritys perehdyttää sinut työtehtäviin, joten kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Mikäli harkitset alanvaihtoa, ja olet kiinnostunut teollisuudesta, tässä sinulla on mahdollisuus siihen.  Tehtäviin on oltava valmius työskennellä 2-vuorotyössä.

Tarjoamme määräaikaisen kokopäivätyön ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: