Eezy Oyj

Myyntipäällikkö

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:42
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:59
  • 27.09.2024, 23:59

Myyntipäällikkö

Etsimme nyt asiakkaallemme Inhouse Partners Oy:lle Keski-Suomen talousalueelle myynninnälkäistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen b-to-b puolelle.

Inhouse Partners Oy on valtakunnallisesti toimiva kokonaisvaltaisiin siivous- ja toimitilapalveluratkaisuiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Lue lisää osoitteessa www.ihp.fi

Miksi juuri Inhouse Partners?

Inhouse Partnersilla vallitsee tekemisen meininki ja tämä on työyhteisö, jossa tehdään tulosta ja viihdytään pitkään. Pääset myymään valtakunnallisesti palvelevan keskisuuren, mutta ketterän talon palveluita, joka saa kiitosta inhimillisestä, joustavasta ja ratkaisukeskeisestä palvelusta.

Mitä etsimme?

Hakijalta toivomme intoa ja energiaa tekemiseen. Toimeentarttuva asenne ja tekevä meininkisi saa asioita myös tapahtumaan. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja sytyt työskentelystä asiakasrajapinnassa.

Voit olla uraasi vasta aloitteleva tulevaisuuden myynnin lahjakkuus tai jo kannuksesi hankkinut myynnin ammattilainen. Asenne, luonne ja tahto tehdä kauppaa ovat tässä kuitenkin avainasemassa.

Työssäsi tapaat asiakkaita innokkaasti uutta kauppaa etsien ja tarjouksia kotiuttaen. Työtehtäviisi kuuluukin mm. aktiivinen uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen ja yhteistyön rakentaminen. Työssä tarvitset suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Odotamme:

Intohimoa myyntiä ja verkostoitumista kohtaan

Pitkäjänteisyyttä, tavoitehakuisuutta sekä sitoutuneisuutta asetettuihin tavoitteisiin

Määrätietoisuutta

Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta

Yrittäjämäistä ajattelua

Tarjoamme:

Kiinteän pohjapalkan sekä provision

Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

Hyvät palvelut myytäväksi

Kattavan perehdytyksen

Ammattilaisten tiimin tuen

Puhelimen sekä auton käyttöösi

Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysyttävää?

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Petra Jokilehto
HR-Asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
petra.jokilehto@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: