Eezy Oyj

Myyjiä rengassesonkiin!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 11:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Myyjiä rengassesonkiin!

Myyjiä rengassesonkiin Helsinkiin ja Espooseen!

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä myyjiä syksyn rengassesonkiin Helsinkiin ja Espooseen. Tässä roolissa pääset hoitamaan asiakaspalvelua sekä osallistumaan rengastuotteiden myyntiin. Toivomme hakijalta myyntihenkistä asennetta sekä halun tarjota asiakkaille huippuluokan palvelua!

Työtä tehdään arkisin klo 8–18 välillä sekä lauantaisin 9–14 välillä. Tarjoamme kokoaikaisen 37,5 h/vko työn sesongin ajaksi. Työhön perehdytään, mutta toivomme hakijalta vähintään muutaman vuoden myyntikokemusta sekä joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Työhön edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työt alkavat: lokakuun 2024 alussa

Työn kesto: sesongin ajan, noin 6–10 viikkoa

Palkkaus: Autonrengasalan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta otamme huomioon myös palkkatoiveet.

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä tai sinulle heräsi kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä:

Emilia Järvinen
HR-konsultti
emilia.jarvinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: