Eezy Oyj

Muuttotyöntekijä

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 03.09.2024, 8:18
  • Haku päättyy 17.09.2024, 23:59
  • 17.09.2024, 23:59

Muuttotyöntekijä

Etsimme reippaita ja luotettavia työntekijöitä yksityis- ja yritysmuuttokeikoille

Oletko vailla keikkaduunia? 

Etsimme erilaisille muutokeikoille apukäsiä. Kohteet vaihtelevat asiakkaiden tilausten mukaan. Hoidettavana voi siis olla kotejen muuttoja tai isompia yritys muuttoja. 

Keikkoja on tarjolla asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pääset osaksi muuttotyöntekijä pooliamme ja saat valita sinulle itsellesi sopivat keikat ajankohdaltaan ja sijainniltaan. Keikkojen kestot vaihtelevat 4-8h väliltä.

Työntekijöiltä odotetaan hyvää asennetta, fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä joustavasti eri puolilla pääkaupunkiseutua. Aikaisempi kokemus muuttotöistä ei ole välttämätöntä, sillä hyvät tiimityöskentelytaidot, reipas mieli ja valmius fyysiseen työhön riittävät. Työturvallisuuskortti eduksi. 

Jos olet kiinnostunut tästä työpaikasta, voit jättää hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Partanen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0503229979
sini.partanen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 1-15 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: