Eezy Oyj

Matkailu- ja ravintola-alan moniosaaja Rata 57 (Astrum Keskus)

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 19.09.2024, 8:44
  • Haku päättyy 05.10.2024, 0:00
  • 05.10.2024, 0:00

Matkailu- ja ravintola-alan moniosaaja Rata 57 (Astrum Keskus)

Rata 57 kaipaa tiimiinsä moniosaajaa, joka uskaltaa heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. Oletko se sinä?

Rata 57 sijaitsee Astrum Keskuksessa, joka on Salossa toimiva tapahtuma ja viihdekeskus. Saman katon alta löytyy majoitusta, kokous- ja juhlapalvelut, kulttuuria, liikuntaa, aktiviteetteja sekä eri alojen yrityksiä.

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaiseen työsuhteeseen tekijää, joka uskaltaa olla esillä ja tarttua tarvittaessa mikrofoniin, mutta samalla kykenee kassa- ja varausjärjestelmien käyttöön. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja lauantaihin, viikkotyöaika on 37,5h tai sopimuksen mukaan. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviin paikan päällä.

Toimenkuva koostuu monipuolisista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä:

·         Kahvion ja baarin sekä aamupalan ja pelien hoitaminen
·         Keilahallin yleisestä siisteydestä huolehtiminen
·         Keilaratojen huoltaminen
·         Hotel Saloran varaukset ja vieraat
·         Yritystapahtumien valmistelu ja toteuttaminen yllätyksineen – ”Host on tapahtuman tärkein esiintyjä!”

Etsimämme henkilö syttyy asiakaspalvelusta ja nauttii esillä olosta. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, iloinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla ei hymy hyydy tiukan paikan tullenkaan ja langat pysyy käsissä tilanteessa kun tilanteessa. Palat halusta oppia uusia asioita. Ja lisäksi olet valmis heittäytymään eri rooleihin tilaisuuksien ja teemojen niin vaatiessa.

Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi (tarvittaessa voidaan suorittaa työsuhteen alussa). Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muut kielet katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä – toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja:
Sari Sagulin
HR-asiantuntija
0400 885 377
sari.sagulin@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: