Eezy Oyj

Lastenhoitajia ja päiväkotiapulaisia

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 27.08.2024, 10:52
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Lastenhoitajia ja päiväkotiapulaisia

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin keikkailevia lastenhoitajia ja päiväkotiapulaisia!

Haemme empaattisia ja vastuuntuntoisia lastenhoitajia ja päiväkotiapulaisia asiakkaallemme eri mittaisiin sijaisuuksiin. Työnkuvaan kuuluu lasten hoidon avustavat työt, siivous- ja pyykkihuolto sekä aamupalan valmistelu ja esillelaitto sekä lounasruoan esillelaitto. Työtehtävien nopea haltuunotto edellyttää aiempaa kokemusta työskentelystä lasten kanssa, varsinkin alle 2-vuotiaiden lasten kanssa toimimisesta toivomme kokemusta. Alan koulutus on eduksi, mutta ei pakollinen. Otamme huomioon myös muut hakijat, sillä etuna on jos omaat joustavaan asenteen ja sinulta luonnistuu toimiminen eri-ikäisten lasten kanssa. 

Toivomme hakijalta seuraavia ominaisuuksia:

luotettavuutta ja vastuunkantokykyä
empaattista työskentelyotetta
mahdollisuutta työskennellä eri päiväkotikohteissa
valmiutta vuorojen vastaanottamiseen nopealla aikataululla
täysi-ikäisyyttä
suomen kielen suullista taitoa
Töitä on tarjolla asiakkaan tuuraustarpeen mukaan. Keikkavuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7.00-16.30 välille. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista eri kohteiden välillä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa eezy.fi. Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, olethan yhteydessä 040 758 0887 tai sähköpostilla mikkeli.eezy@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,