Eezy Oyj

Kotipizzan työntekijöitä Kokkolaan!

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 14.10.2024, 13:44
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Kotipizzan työntekijöitä Kokkolaan!

Etsimme osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä Kokkolan Kotipizza-ravintoloihin!

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi. Kokkolan Kotipizza-yrittäjänä toimii Timo Junttila, joka tarttuu säännöllisesti itsekin pitsalapioon ja toivoo, että työporukassa jokainen viihtyy!
 

Etsimämme henkilöt ovat innostuneita oppimaan uutta sekä valmiita työskentelemään laadukkaasti kiireenkin keskellä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan hakijoille eduksi, mutta sitä ei vaadita. Tässä työssä pärjäät rautaisella asenteella ja halulla kehittyä pizzanpaiston virtuoosiksi!

Kotipizzalaisena pääset oppimaan aitoa käsityöammattia leivontapöydän ääressä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen, kotiinkuljetus sekä ravintolan muut tehtävät. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja ensimmäiset tutustumismateriaalit heti työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Toivomme sinulta:

halua työskennellä asiakaspalvelussa
intoa oppia uutta ja positiivista asennetta
hyvää paineensietokykyä
valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
hygieniapassia (tämän voi myös suorittaa työsuhteen alussa).

Työhön valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva ajo-oikeus sekä hyvä suomen kielen osaaminen.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti n. 15-35 h/vko, mutta on myös mahdollisuus tehdä lisätunteja. Työvuoroja tehdään ma-su klo 10:30-21:30 välisenä aikana. Palkkauksen perusteena on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palv. työehtosopimus, kokemuksesi huomioiden. Kokkolassa on käytössä myös bonusjärjestelmä, johon pääset mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja klikkaile hakemukseesi tiedot koulutustaustastasi ja mahdollisesta työhistoriastasi tai voit liittää mukaan jo valmiin CV:n. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Etsimme asiakkaillemme tällä hetkellä useampia henkilöitä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Heini Kaustinen, 050 3522775

Laitathan myös somekanavamme seurantaan: IG: eezykokkola FB: Eezy Kokkola

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 15-35 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: