Eezy Oyj

Kokkeja talvisesonkiin Lappiin #tunturi

  • Sijainti Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 26.08.2024, 14:29
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Kokkeja talvisesonkiin Lappiin #tunturi

Haemme kokkeja tunturikeskuksiin sesongille!

Etsimme energisiä ja ammattitaitoisia kokkeja asiakasyrityksiimme tunturikeskuksiin talvikaudelle 2024 – 2025. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia osaajia määräaikaisiin työsuhteisiin.  Työllistämme osaajia mm. Leville, Rukalle, Pyhälle, Ylläkselle ja Saariselälle.

Löytyykö sinulta intohimoa ruokaa kohtaan?

Työtehtävässä suoriutuminen edellyttää paineensietokykyä ja positiivista asennetta. Edellytämme sinulta alan koulutusta ja toivomme sinulta löytyvän jo vähän kokemusta. Otamme haussa huomioon myös työuraansa aloittelevat kokit. Kokemuksen lisäksi arvostamme halua oppia ja kehittyä sekä aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan. 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

– Annamme kokeillemme mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa, kansainvälisessä ympäristössä ja hyvässä porukassa kehittäen osaamistaan. 

– Työskentelypaikkasi määräytyy toivomuksiesi mukaan, työllistämme tekijöitä muun muassa Leville, Rukalle, Pyhälle, Ylläkselle ja Saariselälle.

– Työsuhde tehdään sopimuksen mukaan sijoittuen useimmiten lokakuun ja huhtikuun välille. Osassa kohteistamme on mahdollista aloittaa jo ruskasesongilla syyskuun alussa. Tarjoamme hyvälle tekijälle myös mahdollisuuden jatkaa sesongin jälkeen. Lisäksi vaihtelua ja erilaisia työkokemuksia kaipaavien on mahdollista tehdä halutessaan töitä eri asiakasyrityksille. 

– Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta työsuhteen alussa.

– Palkkaus: Sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaan (12,99 e/h ->). 

– Edullisen majoituksen.

Lisätiedot:

Tutustu tunturityöhön sivuillamme: https://eezy.fi/yksiloille/lahde-toihin-lappiin/

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikat sopivien tekijöiden löydyttyä. Mikäli haluat tiedustella lisää, ole yhteydessä alueesi toimipisteeseen tai hanna.nieminen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: