Eezy Oyj

Kiinteistötyönjohtaja Kokkolaan

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 05.09.2024, 8:44
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Kiinteistötyönjohtaja Kokkolaan

Etsimme kiinteistötyönjohtajaa KIP Infra Oy:lle Kokkolaan!

 

KIP Infra Oy toimii Kokkolan Suurteollisuusalueella (KIP), jossa yhtiö parantaa yritysten toimintaedellytyksiä muun muassa vuokraamalla toimitiloja, tarjoamalla logistiikkapalveluita ja hyödykkeitä sekä hallinnoimalla yhtiön maaomaisuutta ja infraomistuksia. KIP Infra Oy kuuluu Kokkolan kaupungin kaupunkikonserniin. Kokkolaan on suunnitteilla useita uusia tehdashankkeita ja alueelle odotetaan syntyvän noin 1500–2000 uutta työpaikkaa lähivuosien aikana.

Kiinteistötyönjohtaja vastaa kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta. Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen kunnossapidon suunnittelu ja toteutus, korjaussuunnitelmien tekeminen sekä rakennus- ja korjaushankkeiden valvonta. Kiinteistötyönjohtajalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja vastuullista otetta työskentelyyn. Hyvän ja toimivan yhteistyön ylläpitäminen asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa on työn kannalta erittäin tärkeää. 

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennus- tai talotekniikan alalta), ja kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta, rakennuttamisesta tai valvontatehtävistä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja käytössä on liukuva työaika. Tehtävässä toimitaan pääasiassa suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työpiste sijaitsee Port Towerissa, mutta työssä liikutaan paljon eri toimitilojen välillä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

Työtehtävässä onnistuu parhaiten, kun

-on aktiivinen tekijä, jolla on halua oppia uutta ja kehittyä urallaan

-toimii työssään vastuullisesti ja luotettavasti

-osaa käyttää vähintään perustasoisesti eri ohjelmistoja (mm. Office365). Lisäksi osaaminen erilaisista projektienhallintatyökaluista ja AutoCAD:sta luetaan eduksi. 

-on mahdollisuus käyttää työssään omaa autoa.

Kiinteistötyönjohtajalle tarjotaan

-mukava työyhteisö ja laaja asiakasverkosto

-työtehtävä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi

-käyttöön laaja ja toimiva kontaktiverkosto, jota pääsee itsekin kasvattamaan

-työsuhde-etuja sekä osittainen etätyömahdollisuus

-työpaikka erittäin mielenkiintoiselta alueelta, jossa yhdistyvät erilaiset asiakkaat teollisuuden ja kaupan aloilta

-oman työn tueksi kaupunkiorganisaation osaavat tekijät ja leveät hartiat. 

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan valmis CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian. 

Lisätietoja:

Heini Kaustinen, puh. 050 3522775, heini.kaustinen@eezy.fi

 

Laitathan myös somekanavamme seurantaan:
IG: eezykokkola FB: Eezy Kokkola

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: