Eezy Oyj

Keittiömestari Leville

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 16.10.2024, 15:41
  • Haku päättyy 23.10.2024, 23:59
  • 23.10.2024, 23:59

Keittiömestari Leville

Keittiöpäällikkö/Keittiömestari, Levi

Kuvittele itsesi keskelle Lapin lumista maisemaa, jossa revontulet tanssivat taivaalla ja ilma on raikasta ja puhdasta. Levi, yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, kutsuu sinua liittymään tiimiimme keittiöpäällikkönä/keittiömestarina. Tämä on tilaisuutesi luoda unohtumattomia makuelämyksiä ja johtaa keittiötä, jossa laatu ja intohimo kohtaavat.

Työn kesto: Marraskuun alusta vappuun, mahdollisuus myös jatkaa työsuhdetta 

Sijainti: Levi, Suomi

Työn kuvaus: Vastaat useamman ravintolan keittiön päivittäisestä toiminnasta ja varmistat, että asiakkaamme saavat unohtumattomia ruokailuelämyksiä. Tehtäviisi kuuluu:

Raaka-aineiden hankinta ja varastonhallinta: Vastaat raaka-aineiden tilaamisesta, varastonhallinnasta ja kustannustehokkuudesta.
Keittiöhenkilökunnan johtaminen ja kouluttaminen: Johdat ja motivoit keittiötiimiäsi, järjestät koulutuksia ja varmistat, että kaikki noudattavat ravintolan standardeja ja hygieniavaatimuksia.
Laadunvalvonta: Valvot ruoan laatua ja esillepanoa varmistaen, että annokset täyttävät ravintolan  laatuvaatimukset.
Työvuorojen suunnittelu: Laadit keittiöhenkilökunnan työvuorolistat ja varmistat, että keittiössä on aina riittävästi henkilökuntaa.
Asiakaspalvelu: Olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin ja otat vastaan palautetta, jotta voimme jatkuvasti parantaa palveluamme.
Budjetointi ja kustannusten hallinta: Seuraat keittiön budjettia ja pyrit pitämään kustannukset hallinnassa ilman, että laatu kärsii.
Yhteistyö muiden osastojen kanssa: Teet tiivistä yhteistyötä ravintolan muiden osastojen, kuten salihenkilökunnan ja johdon kanssa, jotta toiminta sujuu saumattomasti.
Innovointi ja trendien seuraaminen: Pidät itsesi ajan tasalla ruokatrendeistä ja innovaatioista, ja tuot uusia ideoita keittiöön.

Vaatimukset:

Aikaisempi kokemus keittiöpäällikön tai keittiömestarin tehtävistä
Erinomaiset johtamis- ja organisointitaidot
Kyky työskennellä paineen alla ja joustavasti
Hygieniapassi
Luovuus ja intohimo ruokaa kohtaan
Hyvät viestintätaidot ja kyky työskennellä tiimissä

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkan
Majoituksen 
Työsuhde-edut
Upean työympäristön ja mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen suosituimmista matkailukohteista
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi

Tule mukaan luomaan unohtumattomia makuelämyksiä ja nauttimaan Lapin taianomaisesta tunnelmasta. Tämä on tilaisuutesi loistaa ja kehittyä ammatillisesti upeassa ympäristössä!

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: