Eezy Oyj

Kassamyyjä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.08.2024, 10:49
  • Haku päättyy 01.01.2025, 0:00
  • 01.01.2025, 0:00

Kassamyyjä

Kaupan alan osaaja etsitkö vakituista työtä, pidempää määräaikaista työsuhdetta tai keikkatyötä pääkaupunkiseudulta?

Oletko kiinnostunut vakituisista työtunneista tai keikkatyöstä ja sinulta löytyy jo kaupan alan kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä? Eezy Kaupalta löytyy keikkatyön lisäksi määräaikaisista vakituisiin työsuhteita kaupan alan työtehtäviin. Pääasiassa työtä on tarjolla S- ja K-ryhmien päivittäistavarakaupoissa, mutta meiltä löytyy asiakkaina myös joitakin erikoisliikkeitä.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME? Odotamme tähän työtehtävään aikaisempaa kaupan alan työkokemusta ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Toivomme, että olet myös joustava sillä työvuorot voivat vaihdella aamu, ilta ja viikonloppuvuoroissa. Tarvittaessa voimme kuitenkin kouluttaa uusiin työtehtäviin, joten asenne ratkaisee.

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE? Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Vaikka työskentelet määräaikaisuuden ajan Eezyllä, niin joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään asiakkaallemme vakituisesti. Vaikka työntekosi tapahtuu asiakkaallamme, olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään, jossa kerrot laajasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tuothan hakemuksella myös ilmi, milloin haluaisit työskennellä ja millaisista työtunneista olet kiinnostunut.

Yhteydenotot ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa:

Josefine Lokkila
Hr-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
josefine.lokkila@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:20
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: