Eezy Oyj

Käsilumityöntekijöitä Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 03.09.2024, 12:24
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Käsilumityöntekijöitä Ouluun

Haemme nyt KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ talvisesonkiin Ouluun!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ouluun reippaita sekä fyysistä työtä pelkäämättömiä käsilumityöntekijöitä talven 2024–2025 sesonkiin.

Lumityöntekijän tehtävissä vaatimuksena on perusreipas asenne työskentelyyn, hyvä fyysinen kunto sekä voimassa oleva työturvakortti. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on B ajokortti.

Työ sopii erinomaisesti myös osa-aikatyötä tai lisätyötä etsivälle. Työskentely ajoittuu pääosin aikaisiin aamuihin alkaen klo 05:00 ja työt aloitetaan varikolta. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikonloppuihin. Työtä tehdään parityönä ja tunteja on tarjolla aina lumitilanteen mukaan.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös talvisesongin jälkeen monipuolisissa ulkoaluetyöntekijän tehtävissä tulevan kevään ja kesän aikana. Tehtävään ja asiakasyrityksen toimintatapoihin saa kattavan perehdytyksen. Tarjoamme joustavan osa-aikaisen työsuhteen sekä asianmukaisen ja laadukkaan työvarustuksen. 

Tehtävässä sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Työ vaatii täysi-ikäisyyden.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 23.09.2024 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työntekijävalintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Eezy Henkilöstöpalvelut

Uusikatu 35 (2.kerros)

90100 Oulu

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:20
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: