Eezy Oyj

Hitsaaja Ylikiiminkiin Conlogille

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 30.08.2024, 10:06
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Hitsaaja Ylikiiminkiin Conlogille

Hitsaaja Ylikiiminkiin Conlogille

Conlog Oy on perustettu Ylikiimingissä vuonna 1990. Vuosien räätälöidyn kehitystyön ja määrätietoisen kasvun kautta Conlog on tänä päivänä ketterä ja luotettava järjestelmäasiantuntijakumppani sekä puolustus- että turvallisuusalalla.

Haemme hitsaajia Ylikiiminkiin Conlog Oy:lle kokoaikaiseen alustavasti helmikuun 2025 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työssä hitsataan suuria merikonttien kaltaisia rakenteita sekä niihin liittyvä komponentteja. Materiaalina on pääsääntöisesti musta rauta ja joskus panssariteräs. Hitsaaminen tapahtuu lähinnä MIG hitsauslaitteella ja hakijoilla tulisikin olla vähintään MIG pätevyyskoe suoritettuna.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista alalta, hyvää suomen kielen taitoa ja nuhteetonta taustaa. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Työ on vuorotyötä joko kaksi- tai kolmivuorossa. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työsuhteessa sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 22.09.2024 klo 23:59. Haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
0403075304
riikka.luoma-aho@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,