Eezy Oyj

Front Desk / Concierge Arctic TreeHouse Hotel

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 10.09.2024, 11:46
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Front Desk / Concierge Arctic TreeHouse Hotel

Etsimme front desk työntekijää Arctic TreeHouse hotellille!

Arctic TreeHouse Hotel on ainutlaatuinen yhdistelmä ylellistä mukavuutta arktisen luonnon keskellä, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua. Napapiirillä sijaitseva luksus hotelli tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä ja saa vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi lumoavan tunnelman ja erinomaisten palveluiden kautta. Hotelliin etsitään nyt front desk työntekijää. Front desk -työntekijän tehtävänä on asiakaspalvelu, kommunikointi ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa, reittisuunnitelmien luominen sekä yhteistyö hotellin sisällä osastojen kanssa ja hotellin vastaanottotyö.

Mitä odotamme sinulta:

Työtehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä paineensietokykyä. Lisäksi vaadimme ajokorttia. Odotamme sinulta löytyvän kokemusta vastaavista tehtävistä ja toivomme sinun olevan työskennellyt aiemmin luksushotellissa. Hakemamme tekijä on taitava tiimipelaaja, joka tarvittaessa hyppyy vastaanottovirkailijan tehtäviin hotellin vastaanottoon. Eduksi on siis myös aiempi kokemus Operan, Symphonen ja FareHarbourin käytöstä.

Mitä tarjoamme: 

– mukavan työn lumoavassa Lapissa talvisesongilla. Rovaniemellä on muutakin kuin töitä; pohjoinen kaupunkielämä, monet unohtumattomat talviaktiviteetit ja henkeä salpaava kaunis luonto.

– Työsuhteen marraskuun ja huhtikuun välille ja työtunteja 90h/3vk.

– Palkkauksen sopimuksen mukaan, kuitenkin vähintään työehtosopimuksen mukaisesti.

– Kattavan perehdytyksen työtehtävään työsuhteen alussa.

Lisätiedot:

Jätätähän hakemuksesi 1.10.2024 mennessä. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Alkaen 11.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: