Eezy Oyj

Elintarviketyöntekijöitä

  • Sijainti Kankaanpää
  • Julkaistu 10.09.2024, 8:36
  • Haku päättyy 24.09.2024, 12:00
  • 24.09.2024, 12:00

Elintarviketyöntekijöitä

Haemme Huhtahyvät Oy:n tiimiin reippaita ja omatoimisia elintarviketyöntekijöitä Kankaanpäähän. Elintarviketyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti tuotannon eri tehtävissä kuten tuotteiden valmistuksen, pakkauksen sekä linjastotyön parissa. Tässä työssä pärjää niin elintarviketyön ensikertalainen kuin jo hieman aiempaa kokemusta omaava.

Toivomme sinulta:

– Itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
– Hyviä tiimityöskentelytaitoja, kysyt aina rohkeasti apua ja autat tarpeen tullen tiimikaveriasi
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Valmiutta työskentelyyn 2-vuorossa ja viileässä työympäristössä
– Vähintään 17-vuoden ikää
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy hygieniapassi. 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan kehittyvässä yrityksessä, joka on toiminut alalla pitkään. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa, mukavassa ja hyvinvointiin panostavassa työyhteisössä! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus määräytyy liha-alan työehtosopimuksen mukaisesti, alkaen 11,52 e/h + lisät.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Rekrytointia hoitaa Eezy Kankaanpää. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Kankaanpää
p. 0447049410
kankaanpaa.eezy@eezy.fi

Huhtahyvät Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1988 alkaen. Huhtahyvien valikoimasta löydät perinteiset kinkut ja leikkeleet, raikkaat salaatit, mehevät meetwurstit, sekä maittavat kasvisproteiinituotteet. Luonnollisen hyvää kaikki, Huhtahyvien tyyliin.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: