Eezy Oyj

Eezysti myyntiuralle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:42
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Eezysti myyntiuralle

Etsimme innokkaita ja motivoituneita henkilöitä liittymään eri toimialojen asiakkaidemme myyntitiimeihin!
Oletko kiinnostunut myyntityöstä ja haluatko aloittaa urasi kannustavassa ympäristössä? Meillä on tarjolla monipuolisia myyntitehtäviä eri toimialoilla ja etsimme juuri sinua, joka olet valmis ottamaan ensimmäistä tai toista askelta myyntiurallasi. Aikaisempi kokemus ei siis ole välttämätöntä, vaan uskomme, että motivaatio ja oikea asenne ovat avainasemassa menestyksessä.

Myyjän rooleja on laidasta laitaan, osa sopii esimerkiksi hyvin opintojen oheen ja osa tehtävistä on kokoaikaisia ja vakituisia. Tehtävät vaihtelevat ovelta ovelle myynnistä aina asiantuntijatason myyntitehtäviin. Pääset esimerkiksi luomaan ja ylläpitämään asiakassuhteita, esittelemään ja myymään tuotteita sekä palveluita ja saavuttamaan myyntitavoitteita. Kaikkiin tehtäviin saa kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen niin asiakasyrityksiltämme kuin Eezyn yhteyshenkilöiltä.

Etsimme henkilöitä, joilla on aito kiinnostus myyntityöhön ja halu oppia ja kehittyä. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia näissä tehtävissä. Emme vaadi aiempaa kokemusta, mutta jos sellaista jo löytyy – vielä parempi!

Myyntitehtävät eroavat jonkin verran toisistaan niin toimialan, tehtävän vastuualueiden sekä palkkausmuodon perusteella. Tässä haussa haluamme kuulla toiveesi: millaisessa tehtävässä, miten ja kuinka usein haluaisit työskennellä? Jätä hakemus, jossa avaat hieman jo kerryttämääsi osaamista ja kerro meille, mitä haluaisit seuraavaksi tehdä. Rekrytointiprosessissa kutsumme sinut haastatteluun, jossa juttelemme osaamisestasi, motivaatiostasi ja siitä, millaisia tehtäviä meillä saattaisi olla avoimena sinulle.

Hakemuksen voit jättää oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Rouvinen
HR-konsultti
050 449 9538
saara.rouvinen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: