Eezy Oyj

AC-tarjoilija, Pirkanmaa

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 14.10.2024, 10:52
  • Haku päättyy 28.10.2024, 8:00
  • 28.10.2024, 8:00

AC-tarjoilija, Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksillemme AC-tarjoilijoita, jotka ovat valmiita levittämään hymyä ja luomaan iloista tunnelmaa!

Hei sinä, joka tunnet ruoan ja juomien tarjoilun kuin omat taskusi, ja joka et pelkää laittaa parastasi! Meidän tiimiimme mahtuu vielä muutama taitava ja iloinen tyyppi, joten miksi et loistaisi juuri meillä?

Tarjolla on keikkaluonteista työtä, jolloin pystyt valitsemaan itsellesi sopivia vuoroja joustavasti elämäntilanteesi huomioiden.

Mitä tarjoamme sinulle:

Työskentelyä vilkkaassa ympäristössä: Jokainen päivä on erilainen, eikä tylsyys pääse painamaan.

Kasvun mahdollisuuksia: Pääset kehittymään ja ottamaan haltuun uusia taitoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden loistaa ja kasvaa omassa tahdissasi.

Tiimin tuen: Meillä työskentelee mahtavaa porukkaa! Pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaikkapa luomaan uusia ystävyyssuhteita.

Mitä toivomme sinulta:

Naurua ja energiaa: Olet täynnä positiivista energiaa ja valmis jakamaan sitä asiakkaille sekä tiimillesi.

Joustavuutta ja luovuutta: Mikään päivä ei ole samanlainen, joten odotamme sinulta kykyä sopeutua ja keksiä ratkaisuja nopeasti.

Huikeita viestintätaitoja: Osaat puhua asiakkaiden kanssa kuin vanha ystävä ja pidät huolen siitä, että jokainen asiakas tulee saamaan hyvän ruoan ja juoman lisäksi unohtumattomia elämyksiä.

Palkkaus: MaRaVA TES pr 4 12,99-14,26 €/h

Jos kuulostaa juuri sinun jutultasi, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si. Odotamme innolla kuulevamme juuri sinusta!

Tiina Kalliokoski
HR-asiantuntija
050 473 7368
Eezy Henkilöstöpalvelut
tiina.kalliokoski@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ.

Lisätietoja: www.eezy

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: