Eezy Jobs Länsi Oy

Keikkatyöntekijä Mynämäelle

  • Sijainti Mynämäki
  • Julkaistu 05.09.2024, 9:47
  • Haku päättyy 24.09.2024, 0:00
  • 24.09.2024, 0:00

Keikkatyöntekijä Mynämäelle

Keikkatyöntekijä Mynämäelle

Etsimme asiakasyrityksellemme kanalaan reipasta ja energistä henkilöä, joka ei pelkää tarttua höyheniin. Jos olet lisätyön tarpeessa tai sinulle muuten sopii keikkatyö jatka lukemista sillä saatat olla etsimämme henkilö. Työt ovat keikka / hälytysluonteisia, joten tämä työ sopii esim. opintojen ohelle tai muuten jos sinulle on arkipäivisin vapaata. Työtehtäviin kuuluu kanahäkkien painepesu, järjestely sekä muiden tarvittavien tehtävien suorittaminen. Työ on jonkin verran fyysistä: lähinnä nostelua ja seisomista, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työ edellyttää myös oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta.

Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä energistä työotetta. Työpaikka sijaitsee Mynämäellä, joten oma kulkupeli on lähes välttämätön työmatkan kulkemista varten. Töitä tehdään ma-pe klo 07.00-15.00 aikana tarpeen mukaan, joten joustavuus ja valmius nopeisiinkin työvuorojen muutoksiin on tärkeää. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja keikkatyö jatkuu asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Tehtävässä noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta, jonka mukaan palkka on 11,92€/h + työajanlyhennyslisä. 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet soveltuvasi tehtävään, niin täytä hakemus oheisesta linkistä jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: