Eezy Industries Etelä Oy

Sähköasentaja tuotantotöihin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.09.2024, 16:12
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sähköasentaja tuotantotöihin

Ammattitaitoinen sähköasentaja!

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa ammattikeittiölaitteiden tuotantotöihin Helsinkiin. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla mielenkiintoinen, moderni ja viihtyisä työympäristö mukavassa työyhteisössä.

Työtehtävinä on asentaa sähkölaitteita ja tehdä eri laitteiden kytkentöjä koekäyttöjä varten, sekä jatkuva laaduntarkkailu. Työaika on arkisin klo 7-15.30 välillä. Palkkaus Teknologian TES.

Odotamme hakijoilta:

Sähköalan koulutusta
Aikaisempaa kokemusta sähköalan tehtävistä tuotantoympäristössä
Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähköturvakortteja
Kuvien lukutaitoa
Halua kehittyä alalla

Mikäli kiinnostuit ja olet etsimämme sitoutunut & ammattitaitoinen sähköasentaja, hae rohkeasti! Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
heidi.pulliainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: