Eezy Industries Etelä Oy

Rengassesonkityöntekijä, Servon Oy, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.09.2024, 15:13
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Rengassesonkityöntekijä, Servon Oy, Espoo

Rengassesonkityöntekijöitä Espooseen!

Etsimme asiakkaallemme Servon Oy:lle Espooseen reippaita ja motivoituneita kausityöntekijöitä rengassesonkiin. Työtehtäviä on tarjolla rengasasentajana, varastotyöntekijänä, renkaiden pesijänä sekä asiakaspalvelijana. Servonilla pääset työskentelemään moderneissa tiloissa ja mukavassa työporukassa!

Odotamme hakijalta reippautta, joustavuutta ja luotettavuutta. Työssä tarvitset B-ajokortin sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Työtehtävään perehdytetään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Työssä pärjää suomen tai englannin kielen taidolla.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn sesongin ajaksi. Tässä työssä saat säännölliset työajat maanantaista perjantaihin klo 8-16. Työ alkaa sesongin alkaessa, heti lokakuun alkupuolella ja kestävät koko sesongin ajan, arviolta noin 3-8 viikkoa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa:

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
0400 601 432
heidi.pulliainen@eezy.fi

Iida Vauhkala
HR-konsultti
040 530 0119
iida.vauhkala@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: