Eezy Industries Etelä Oy

Messu-, opaste- ja teippiasentajia SIGNA Oy:lle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.09.2024, 14:40
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Messu-, opaste- ja teippiasentajia SIGNA Oy:lle

Messu-, opaste- ja teippiasentajia SIGNA Oy:lle

”Signa Oy on erikoistunut julkistilojen tilamuutos- ja opasteprojekteihin sekä messuosastojen ja tapahtumien toteutukseen.”

Etsimme asiakkaallemme SIGNA Oy:lle messu-, opaste- ja teippiasentajia vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tässä roolissa pääset asentamaan opasteet, lasikalvot ja teippaukset työmailla sekä valmistuneissa kohteissa ja messuilla. Et tarvitse aiempaa työkokemusta tehtävästä, sillä työhön perehdytetään.

Odotamme hakijalta:

B-ajokortti, C-ajokortti katsotaan eduksi
Piirustukseen lukutaitoa
Oma-aloitteinen, innokas ja itsenäinen asenne työntekoa kohtaan
Hyvä fyysinen kunto
Kokemus henkilönostimien käytöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työpaikka sijaitsee Petikossa Vantaalla. Töitä tehdään arkisin klo 7–17 välillä. Tarjoamme kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Palkkaus kokemuksen mukaan, mutta otamme huomioon palkkatoiveet.

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Työn aloitus heti sopivan tekijän löydyttyä.

Mikäli haluat lisätietoja työtehtävästä tai sinulle heräsi kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä:

Emilia Järvinen
HR-konsultti
emilia.jarvinen@eezy.fi

Hanna Rasimäki
HR-konsultti
hanna.rasimaki@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: