Eezy Industries Etelä Oy

Kuorma-autonkuljettaja maansiirtotöihin

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:10
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja maansiirtotöihin

Etsimme asiakkaallemme kokeneita kuorma-autonkuljettajia maansiirtotöihin. Työmaita on Etelä-Suomen alueella, mutta työtä tehdään myös reissutyönä, joten matkustusvalmius vaaditaan. Työmaat ovat silta- ja putkityömaita ympäri Suomea. 

Työtehtäviisi kuuluu kuorma-autonkuljettajan tehtävien lisäksi myös kuormauksessa ja muissa akuuteissa tarpeissa avustaminen työmaalla, eli työ ei ole pelkästään autossa istumista. 

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kuorma-autonkuljettajan tehtävistä, C-korttia ja ammattipätevyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinun tulee olla valmis reissutyöhön. Olethan myös huolellinen ja reipas tekijä, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti. Hyvällä asenteella on suuri merkitys tässä tehtävässä! 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen reissutyön. Palkkaus sopimuksen mukaan, toive ja kokemus huomioiden. 

———-

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———-

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
heidi.pulliainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: