Eezy Industries Etelä Oy

Koneistaja Helsinkiin

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:04
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Koneistaja Helsinkiin

Meillä on avoin paikka motivoituneelle CNC- ja manuaalikoneistajalle Helsingissä. Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisuuden, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi!
Koneistajana tulet työllistymään CNC-koneistuksen tehtäviin.

Työssäsi keskityt työstämään kappaleita annettujen piirrustusten mukaisesti – kyseessä ei ole massatuotanto, vaan pieniä sarjoja ja yksittäiskappaleita, jolloin työ ei varmasti puuduta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta koneistustöistä ja/tai koneistajan kone- ja metallialan perustutkintoa. Etsimällämme henkilöllä on intoa ja kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua oppia uutta. Onhan sinulla myös kuvien lukutaito, sillä sinun tulee pystyä valmistamaan kappale kuvan perusteella.

Työtä tehdään mukavassa porukassa, mutta itsenäisellä ja reippaalla työotteella! Työskentelytilat ovat uusitut, ergonomiset ja siistit sekä konekanta laadukas! Työskentelyssäsi korostuu tarkkuus ja ohjeiden noudattaminen. Ohjeistus on suomeksi, joten tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme ja palkka:
Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokoaikaisesti ma-pe klo 7-16 välillä uusituissa työympäristössä monipuolisesti sekä itsenäisesti. Toivomme myös halukkuutta sitoutua kaksivuorotyöhön kiireaikoina.

Kuuntelemme palkkatoivettasi, joten liitäthän sen mukaan hakemukseesi. Työsopimus noudattaa teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työ on määräaikainen ja jatko on mahdollinen. Työ alkaa sopivan ehdokkaan löydyttyä, jätä siis hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian. 

Lisätiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Iida Vauhkala
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
iida.vauhkala@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: