Eezy Industries Etelä Oy

Etuputsari

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 09.09.2024, 15:53
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Etuputsari

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Etuputsaria/Betonityöntekijää pitkäkestoiselle työmaalle Espoon Niittykumpuun. Työt kohteessa alkavat syyskuussa viikolla 39, joten hae nopeasti!

Työtehtäviisi kuuluvat mm. etuputsityöt, täytöt sekä tehdä laatoittajille pohjatyöt valmiiksi. Lisäksi jos kokemusta löytyy muistakin eri rakennusalan työvaiheista, on työmaalla mahdollista päästä tekemään muutakin näiden töiden valmistuttua. 

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta etuputsi/betonitöistä sekä pohjatöiden tekemisestä, siistiä ja ammattitaitoista työnjälkeä, reipasta otetta työhön sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Omat työkalut luetaan eduksi.

Haemme tehtävään henkilöitä, ketkä ovat valmiita sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan.

———- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
heidi.pulliainen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: