Eezy Industries Etelä Oy

Asiakaspalvelija rengassesonkiin, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 16.09.2024, 15:03
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Asiakaspalvelija rengassesonkiin, Espoo

Etsimme Servon Oy:lle Espooseen rengassesonkiin oma-aloitteista ja iloista asiakaspalvelijaa, jolta hymy ei hyydy tiukankaan paikan tullen. Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta? Voisiko työskentely autoalalla kiinnostaa sinua? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla juuri Sinulle töitä tarjolla loppuvuoden sesongissa!

Työsi sisältää asiakaspalvelua sekä kasvotusten että puhelimitse, ajanvarauksesta huolehtimista sekä laskutusta. Sesonki on kiireistä aikaa, joten työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä ja kykyä hoitaa jokainen asiakaskohtaaminen ammattimaisesti. Työaikasi ovat arkisin klo 7.50 – 15.50 välillä ja töitä on tarjolla sesongin mukaan 1-3 kuukauden ajaksi. Onhan sinulla sekä suomen, että englannin kielen osaamista tehtävää varten. 

Työt alkavat: heti sesongin alkaessa, syys-lokakuun vaihde

Palkkaus: Auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimuksen mukaan, alkaen 11,91 €/h.

Kiinnostuitko? Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muista liittää hakemukseen mukaan CV:si.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Pulliainen
HR-asiantuntija
0400 601 432
heidi.pulliainen@eezy.fi

Iida Vauhkala
HR-konsultti
040 530 0119
iida.vauhkala@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: