Tarjoilijoita avaustiimiin, Brasserie Lionne
- Sijainti Helsinki
Julkaistu 05.03.2025, 10:45 - Haku päättyy 16.03.2025, 23:59
Tarjoilijoita avaustiimiin, Brasserie Lionne
Hei sinä, ravintola-alan ammattilainen tai tulevaisuuden tähti!
Helsingin pariisilaisin brasserie avautuu pian ja sinä voit olla osa sen avaustiimiä!
Keväällä 2025
Brasserie Lionne
avautuu suosituimpaan Espan sijaintiin:
Pohjois-Esplanadi 37
. Tämä moderni klassikko ammentaa tunnelmansa Pariisin sykkeestä, ja nyt etsimme
ravintola-alan huippuosaajia
mukaan tekemään siitä Helsingin seuraavaa kohtaamispaikkaa.
Eezy hakee Brasserie Lionnen avausrekrytointi kumppanina avaustiimin kokoonpanoa.
Kenelle etsimme paikkaa?
Tällä hetkellä haemme monipuolisia
tarjoilijoita,
kaikki ravintolan palvelut toteutetaan pöytiintarjoiluina. Lionne palvelee aamuvarhaisesta illan viimeisiin kattauksiin asti viikon jokaisena päivänä.
Mitä me odotamme sinulta?
Rakkautta alaa kohtaan ja ammattiylpeyttä.
Käsityötaitojen ja raaka-aineiden arvostusta.
Asennetta halua oppia, kehittyä ja tehdä vaikutus joka päivä.
Työsopimus ja aloitus
Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa työsopimusmuotoja on tarjolla keikkaluontoisesta sopimuksesta yhteisesti sovittuun tuntimäärään huhtikuusta syyskuulle, Syksyllä sinulla on mahdollisuus liittyä pysyvästi osaksi Brasserie Lionnen tiimiä! Kerrothan hakemuksessa toiveesi.
Hae mukaan viimeistään 16.3.2025!
Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa: ella.viinikainen@eezy.fi
Tule tekemään kanssamme Helsingin kansainvälisintä brasserie-elämystä!
Hans Välimäki on ensimmäinen suomalainen kahdella Michelin tähdellä palkittu keittiömestari, joka on sittemmin perustanut lukuisia menestysravintoloita pitkäaikaisen bisneskumppaninsa Maria von gravenitz-Välimäen kanssa, joka on myös hänen vaimonsa.
He omistivat mm Chez Dominiquen, jolla oli nuo kaksi tähteä, mutta joka oli myös aikoinaan maailman 50 parhaan ravintolan joukossa vuosina 2004-2012 ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena ravintolana. Sen lisäksi he ovat perustaneet hieman etukenossa burgereihin erikoistuneen ja jo nyt edesmenneen Midhill-konseptin, avasivat ja suunnittelivat nykyäänkin toiminnassa olevan Palace-ravintolan, Penelopen ja nykyään omistavat yhdessä Bistro Bardotin, Ginan, The Rookin ja Bouchon Caremen.