Eduskunnan kanslia

Kiinteistönhoitaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 10.09.2024, 11:02
  • Haku päättyy 25.09.2024, 15:00
  • 25.09.2024, 15:00

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitajan tehtävänä on yhdessä muiden kiinteistönhoitajien kanssa ulkoalueiden hoito- ja ylläpitotehtävät, koneella ja käsin toteutettavat lumi- ja kattolumityöt, liputukset, sisäiseen jätehuoltoon liittyvät tehtävät sekä autohallien puhtaanapitotehtävät.

Lisäksi kiinteistönhoitaja osallistuu kalusteisiin ja varastojen järjestelyihin liittyviin tehtäviin, tilojen ja irtaimiston huolto-, ylläpito- ja korjaustehtäviin sekä ulkopuolisten urakoitsijoiden työsuoritusten ohjaus-, apu- ja saattotöihin.

Kiinteistönhoitaja osallistuu työvuorolistan mukaisesti säännöllisen työajan ulkopuoliseen päivystykseen/varallaoloon vuorollaan.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Kiinteä palkka Uuden henkilön kokonaispalkka on palvelussuhteen alussa 2 948,94 euroa/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Talonrakennusmestari Juha-Pekka Ryynänen, +358 50 5742 717, juha-pekka.ryynanen@eduskunta.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Eduskunnan kanslia

Eduskunnan kanslian tehtävänä on luoda eduskunnalle edellytykset suorittaa sille valtioelimenä kuuluvat tehtävät.

Eduskunnan kanslian osastoja ovat keskuskanslia, valiokuntasihteeristö, hallinto- ja palveluosasto, kansainvälinen osasto, tieto- ja viestintäosasto sekä turvallisuusosasto.

Kiinteistötoimisto vastaa siivouspalvelujen tuottamisesta, kiinteistöjen ja irtaimiston kunnossapidosta, kansallisomaisuuden hoidosta, ulkoalueiden hoidosta, jätehuollosta, rakennuttamistehtävistä sekä taloteknisten järjestelmien käytöstä, kunnossapidosta ja korjauksista.