Econia Oy

Yksikönpäällikkö

  • Sijainti Kankaanpää
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:44
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Yksikönpäällikkö

Etsimme asiakkaallemme Honkatarhat Oy:lle yksikönpäällikköä Honkajoelle.

Yksikönpäällikön tehtävässä vastaat Honkajoen kasvihuoneiden päivittäisestä toiminnan suunnittelusta, ohjaamisesta ja valvonnasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä yhtiön kunnossapidon, myyntipäälliköiden ja muiden yksiköiden kanssa. Tehtävässäsi varmistat, että yksikön tavoitteet saavutetaan laadukkaasti ja tehokkaasti.

Jotta onnistut työssä, sinulla tulee olla kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja käytännön kykyä viedä muutoksia eteenpäin. Kehittäminen motivoi sinua ja näet uudet asiat innostavina. Olet yrittäjähenkinen ja tuloksellisuus on sinulle tärkeää. Sinulle ei tuota ongelmaa viestiä sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyjä motivoida henkilöstöä.

Kokemus kasvihuonetoiminnasta ja -tekniikasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan vakaavaraisen ja perinteikkään perheyrityksen palveluksessa. Tukenasi on osaava tiimi konsernin eri tuotantolaitoksissa.

Ensisijaisesti tavoitteenamme on löytää tekijä, joka osaa myös kasvihuonekasvatuksen ja olisi valmis aloittamaan vuoden 2025 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 31.10.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Econia Oy Ulla Kallioniemi puh. 044-231 0858 tai ulla.kallioniemi@econia.com.

Econia Oy on toiminut vuodesta 1996 palvellen suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä kaikissa työvoimatarpeissa. Kauttamme työllistyy vuosittain satoja ihmisiä teollisuuden ja tuotannon, logistiikan ja kaupan sekä rakentamisen eri aloille. Econia on osa Administer-konsernia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: