Creo Center Oy

Mekaniikkasuunnittelija, Creo Center Oy, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 04.10.2024, 16:02
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Mekaniikkasuunnittelija, Creo Center Oy, Espoo

Etsimme nyt Creo Centerille mekaniikkasuunnittelijaa modernien teknologioiden ja innovatiivisten ratkaisujen pariin Espooseen tai Turkuun.

Mekaniikkasuunnittelijana vastaat tuotteiden ja laitteiden suunnittelusta ja kehittämisestä tuotekehitysprojekteissamme. Tehtäväsi keskiössä on asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen teknisesti toteutettavien ratkaisujen luomisen kautta ja onnistuaksesi tässä teet tiivistä yhteistyötä sekä oman asiantuntijatiimimme että asiakkaidemme kanssa. Koska asiakasprojektimme ovat vaihtelevia, myös mekaniikkasuunnittelun tehtävät ovat monipuolisia. Työpöydälläsi voi olla projekteja esimerkiksi raskaasta metalliteollisuudesta vihreisiin energiaratkaisuihin tai elektroniikkaa sisältävistä tuotteista muotoiltuihin muovituotteisiin. Tehtäväsi koostuvat suunnitteluprosessin eri vaiheista tuotekonseptin ideoinnista suunnittelun tekniseen toteutukseen 3D-ohjelmistoja käyttäen. Projektista riippuen saatat päästä osallistumaan myös prototyyppien tekoon sekä käytännön testaukseen. Olet myös omalta osaltasi varmistamassa tuotteiden laadukkuutta ja kustannustehokasta valmistettavuutta ja vastaat projektiesi asiakaskommunikoinnista sekä dokumentoinnista.

Miksi Creo Centerille?

Creo Center on monialainen tuotekehityskumppani organisaatioille, jotka haluavat onnistua uusilla innovaatioilla tai edistämällä nykyisten tuotteiden kehitystä. Laajan palveluportfoliomme avulla pystymme tarjoamaan korkeatasoista suunnittelua eri alojen tuotekehityshankkeisiin ja olemaan strateginen kumppani sekä paikallisille että kansainvälisille yrityksille. Asiakkaitamme ovat pääasiassa tuotekehityksen huippuorganisaatiot, johtavat valmistavan teollisuuden yritykset sekä innovatiivisia tuoteideoita kehittävät startupit. Creo Center on osa useasta tytäryhtiöstä koostuvaa Creo Groupia, joka on yli 130 asiantuntijan palveluorganisaatio. Kasvutarinamme on huikea, olemme usean palvelualueen osalta toimialamme edelläkävijöitä, ja tahtotilamme on kasvaa ja kehittyä entisestään yhdeksi merkittävimmistä tuotekehitysorganisaatioista Pohjoismaissa niin tuotekehityksen osa-alueilla kuin tuotekehityslähtöisen digitaalisen siirtymän toteuttajana.

Mekaniikkasuunnittelijana roolisi on tuotekehitysprojektiemme kannalta keskeinen ja pääset käyttämään teknistä osaamistasi toimivien, kestävien ja tehokkaiden tuotteiden sekä ratkaisujen luomiseen. Tulet osaksi innovatiivista ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja jotta pystyisit tekemään työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla, tuemme sen tekemistä uusimmilla työvälineillä ja ohjelmistoilla. Työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, puhelinedun, työmatkaedun tai työsuhdepyörän sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen – Espoon toimistollamme on myös työntekijöiden käytössä oleva kuntosali. Modernit toimitilamme tarjoavat inspiroivan ympäristön, jossa nykyaikainen muotoilu ja avoin ilmapiiri luovat hyvät puitteet työn tekemiseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme löytävämme tiimiimme ratkaisukeskeisen mekaniikkasuunnittelijan, jolla on kyky hahmottaa teknisiä kokonaisuuksia ja taito ottaa haltuun uusia innovaatioita. Etsimme henkilöä, jolla on jo vähintään pari vuotta kokemusta mekaanisten ratkaisujen suunnittelusta 3D CAD-ohjelmistolla sekä kokemusta tuotekehityksestä. Koska tuotekehitystä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, arvostamme tiimityötaitoja, avoimuutta sekä ulospäinsuuntautuneisuutta, kuten myös hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Asiakaskeskeisyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista, joten odotamme myös sinun arvostavan suunnittelutyön korkeaa laatua ja sen merkitystä asiakastyytyväisyyden varmistamisessa.

Jos olet haasteista nauttiva henkilö ja haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden teknisiä ratkaisuja, haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.10.2024, ja olemme sinuun yhteydessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löytyessä. Mekaniikkasuunnittelun tehtävämme ovat vakituisia sekä kokoaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastailevat puhelimitse

Ismo Manelius p. 040 541 0551 (Espoo)

Mikko Toivonen p. 050 486 1005 (Turku), arkisin klo 15-17

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Sopimuksen mukaan
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Anne Kumpulainen, Puh: 0407790436, HR Manager, anne.kumpulainen@creocenter.fi
Lähde: Työmarkkinatori