Contio henkilöstöpalvelut

Raskaan kaluston asentaja (Aura)

  • Sijainti Aura
  • Julkaistu 13.09.2024, 9:42
  • Suljettu 19.09.2024, 23:59

Raskaan kaluston asentaja (Aura)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista raskaan kaluston asentajaa konerakennuksen työtehtäviin Auraan. Työpaikka sijaitsee 9-tien varrella, hyvin saavutettavissa (Turusta ja Loimaalta 25 min). Työ sopii henkilölle, jolla on monipuolinen metallialan tausta. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 8-16. Jos mielenkiintosi heräsi, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet toimeen tarttuva ja omatoiminen tyyppi, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston kokoonpano- ja asennustöistä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja monipuolinen työkokemus. Kokemus koneiden rakentamisesta katsotaan eduksi, ja aiempi kokemus hydrauliikasta ja hitsauksesta on iso plussa. Tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenteesi!

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu erittäin monipuolinen raskaan kaluston kokoonpano ja asennustyö. Työtehtäviin kuuluu mm. kuorma-autojen ja veneiden rakenteiden teko.

Tarjoamme sinulle

Palkkauksessa käytetään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta, mutta palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan eli liitä hakemukseen palkkatoiveesi! Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 10-11) 0400 188 555. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0400188555 Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Aura

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: