Contio henkilöstöpalvelut

MIG-hitsaaja (Rauma)

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 13.09.2024, 12:45
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

MIG-hitsaaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme Raumalle MIG-hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Suurimmaksi osaksi työ on MIG-hitsaamista, mutta päivään kuuluu myös paljon muita metallitöitä, kuten kokoonpanoa, joten etsimme monipuolista metallialan osaajaa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Vakinaistuminen on mahdollista puolen vuoden määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on työhön soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialan koulutus). Teknisten piirusten lukutaito on sinulla hallussa ja omaat aikaisempaa työkokemusta MIG-hitsauksesta ainakin muutaman vuoden verran. Työssä materiaalina on mm. alumiini ja sinut perehdytetään hyvin. Pärjäät työssäsi itsenäisesti ja työnjälkesi on laadukasta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat kantaa vastuuta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Liitä palkkatoive hakemukseesi! Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 10-11) 0400 188 555. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0400188555 Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Rauma

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,