Contio henkilöstöpalvelut

CE-kortillinen kuljettaja (Turku)

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 18.10.2024, 9:12
  • Haku päättyy 24.10.2024, 23:59
  • 24.10.2024, 23:59

CE-kortillinen kuljettaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme CE-kortillista kuskia monipuolisiin kuljetustehtäviin. Ajo tapahtuu pääosin Turun seudulla arkisin päivävuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttä. Siispä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita reippaasti hakemus tulemaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on CE-ajokortti sekä ammattipätevyys. Sinulla voi olla esim. logistiikan perustutkinto taustalla tai olet armeijassa toiminut kuljettajana. Olet vakaa kuski, sinulla on jo muutamia vuosia ajokokemusta ja hyvä Turun seudun paikallistuntemus. Sinulla on roimasti reipasta työhön tarttuvaa asennetta, etkä pelkää työskennellä hieman vaativimmissakaan olosuhteissa. Työssä kuljetat esim. maa-ainesta ja erilaisia rakennusjätteitä yms. Sinulla on hyvä stressin- ja paineensietokyky ja teet työsi reippaasti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään AKT TES:n mukaisen palkkauksen. Palkkahaarukka on 16,00-16,98e/h ja riippuu kokemuksesta. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi). Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio henkilöstöpalvelut

Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Turku

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: