Contio Henkilöstöpalvelut

Bitumieristäjä Turkuun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 13.09.2024, 10:23
  • Suljettu 19.09.2024, 23:59

Bitumieristäjä Turkuun

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa ammattitaitoista bitumieristäjää Turkuun. Työajat painottuvat arkipäiville ja kestävät pitkälle syksyyn. Mikäli olet alan ammattilainen vailla hommia, niin klikkaa alta hakemuksen täyttöön!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy jo hieman alan työkokemusta ja itsenäistä työotetta. Et pelkää korkeitakaan paikkoja, ja huomioit työssäsi työturvallisuuden. Saat myös lisävauhtia ajoittain hektisestäkin työtahdista. Sinulta löytyy voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. kiinnitysalustojen puhdistus, bitumityöt sekä erilaiset suojaustyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 0407205545. Hakuprosessista vastaaa Niklas Remmer.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio Henkilöstöpalvelut

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi Sijainti: Käsityöläiskatu 5b, 1. krs

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: