Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

MIG-hitsaaja (Laitila)

  • Sijainti Laitila
  • Julkaistu 17.09.2024, 13:49
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

MIG-hitsaaja (Laitila)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme osaavaa MIG-hitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Laitilaan. Töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin ja käytössä on liukuva työaika. Työt alkavat ensin 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

-työhön soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialan peruskoulutus ja/tai hitsaajan ammattitutkinto)
-aiempaa työkokemusta MIG- hitsauksesta
-oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
-sujuva suomen kielen taito

Työtehtävät

Tehtävänäsi on hitsata mustaa rautaa, paksuudeltaan 2-20mm. Työ on tarkkuutta vaativaa, ja työssä tehdään lyhyitä sarjoja. Tehtäviin perehdytetään työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta. Timanttinen pääsee suoraan yrityksen kirjoille. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 10-11) 0400 188 555. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Hakusanat: hitsaaminen, hitsaus, hitsaaja, MIG

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0400188555 Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Laitila

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,