CheckPoint Production Oy

Graafinen suunnittelija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.10.2024, 15:39
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Graafinen suunnittelija

Oletko visuaalinen osaaja, jolla on vahva kokemus erilaisista taittotöistä ja samalla intohimoa pakkaussuunnitteluun?

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta graafisesta suunnittelusta ja erityisesti taittotöistä (esim. laajemmat esitteet, asiakaslehdet ja julkaisut), kokemusta pakkaussuunnittelusta, kuten pakkausdesignien visuaalisesta suunnittelusta, värihallinnasta ja pakkausprosessiin liittyvien painoteknisten asioiden osaamisesta, vahvaa osaamista Adobe Creative Cloud -ohjelmista (InDesign, Illustrator, Photoshop) sekä Microsoft 365 -työkaluista (PowerPoint, Word, Excel).

Henkilönä omaat kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä, sillä työskentelemme usein pareittain / pientiimeissä. Lisäksi sinulta löytyy tarkkuutta, luovuutta ja silmää visuaalisille yksityiskohdille – olemme nimemme mukaisesti äärimmäisen tarkkoja työmme laadusta. Jos olet kerryttänyt kokemusta vaativammasta kuvankäsittelystä ja tuotekuvien luomisesta, se luetaan eduksi. Jos sinulta löytyy muuta osaamista tai erityistaitoa, niin kerro toki – nykyinen joukkomme koostuu monenlaisesta osaajasta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla vakavaraisessa yrityksessä. Asiakkaamme arvostavat työtämme ja olemme siitä ylpeitä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa. Koska työt tehdään pareissa/pientiimeissä, vietämme työpäivät pääosin toimistollamme. Meillä saat hyvät henkilöstöedut ja mahtavan työporukan, pääset kehittämään osaamistasi 17 ammattilaisen kanssa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jos olet etsimämme graafisen suunnittelun ammattilainen, lähetä hakemuksesi portfolioineen, CV:si
ja palkkatoiveesi osoitteeseen nicholas.nordstrom@checkpoint.fi viimeistään 27.10.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa Nicholas Nordström puh. 040-8489289, tavoitat hänet parhaiten tiistaina 15.10.
klo 9:00- 11:00 ja keskiviikkona 23.10. klo 13:00- 15:00.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

CheckPoint Production Oy

CheckPoint on luova suunnittelu- ja tuotantotoimisto, joka toteuttaa ratkaisuja markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Ydinosaamiseemme kuuluu brändi-ilmeiden suunnittelu ja uudistus, visuaalisen viestinnän toteutukset, pakkaussuunnittelu, monipuoliset taittotyöt, taidokas tuotekuvaus sekä erilaiset digitaaliset ratkaisut. Olemme toteuttaneet upeita projekteja kotimaisille ja kansainvälisille brändeille jo vuodesta 2007 lähtien. Pitkät asiakassuhteet ja tyytyväiset asiakkaamme osoittavat sen, että lunastamme palvelulupauksemme projektista toiseen. CheckPointissa työskentelee tällä hetkellä 17 graafisen alan asiantuntijaa.