Carrot Varsinais-Suomi Oy

Varasto/logistiikka-ala (Avoin haku)

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.10.2024, 11:14
  • Haku päättyy 18.10.2024, 23:00
  • 18.10.2024, 23:00

Varasto/logistiikka-ala (Avoin haku)

Avoin varasto/logistiikka-alan työhakemus, Varsinais-Suomen alue

Me etsimme Varsinais-Suomen alueelle asiakkaillemme logistiikkatyöntekijöitä erilaisiin logistiikka alan työtehtäviin. Haemme työntekijöitä kaikenlaisiin vuoroihin. Asiakkaamme työllistävät kauttamme varasto- ja logistiikka-alan ammattilaisia, ja meidän tavoitteenamme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin paikkoihin!

Mistä on kyse?

Carrotin logistiikkatyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisiin tehtäviin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Haemme Varsinais-Suomen talousalueelle logistiikka-alan osaajia erilaisiin työsuhteisiin ja työkohteisiin, lyhyistä projekteista pidempiin työsuhteisiin.

Tämä on avoin haku ja tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen olit sitten vastavalmistunut aloittelija tai kokenut alan ammattilainen: varastotyöntekijä, pakkaaja, trukinkuljettaja, konekuski, vetomestarinkuljettaja, keräilijä, vastaanotto- ja lähettämötyöntekijä, kuormanpurkaja, puupakkaaja, puupakkausvalmistaja, hyllyttäjä, inventoija, lastaaja, varastonhoitaja – tai joku muu!

Jätä hakemus, niin jutellaan ja kartoitetaan yhdessä osaamistasi ja toiveitasi vastaavaa työtä!

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi ja päivittä aiempaa hakemustasi. Saat yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johannalle numeroon 040 8094999, ark. klo 9-15.

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen työ, joka sopii elämääsi.

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1998.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: