Carrot Varsinais-Suomi Oy

CNC-koneistaja Laitilaan

  • Sijainti Laitila
  • Julkaistu 16.10.2024, 13:10
  • Haku päättyy 18.10.2024, 23:00
  • 18.10.2024, 23:00

CNC-koneistaja Laitilaan

CNC-KONEISTAJA

Etsimme asiakkaallemme Laitilaan CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on jo kokemusta tai ainakin kova kiinnostus CNC-koneistuksesta, CNC-sorvauksesta, CNC-särmäyksestä, NC-vesileikkurista tai levyntyöstökeskuksesta. Työssä menestyy olemalla oma-aloitteinen, motivoitunut sekä osaat jo lukea piirustuksia. Työ alkaa heti henkilön löydettyä tai sopimuksen mukaan.

Kilpailukykyinen palkkaus!

Työ on 3-vuorotyötä. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen.

Asiakkaamme tarjoaa järjestelmätoimituksia, osa-kokoonpanoja, komponentteja sekä valmiita tuotteita alihankintana. Asiakkaamme toiminto komponenttivalmistuksesta pintakäsittelyyn toimivat samoissa Laitilan tiloissa.

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja päivittää aiempaa hakemustasi. Saat tällä yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Tarvittaessa lisätietoja tästä työpaikasta saat soittamalla Johannalle numeroon 040 809 4999, ark. klo 9-15.

Muissa yleisissä kysymyksissä tavoitat meidät chatista osoitteesta (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää, että viihdyt työssäsi. Yhteisenä päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava, toiveidesi mukainen mielekäs työ. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut, sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia; kauttamme pääset kehittymään urapolullasi!

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1998.

Carrot – Muuttuvan työelämän asiantuntija

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: