Botnia Career Oy

Ravitsemustyöntekijä, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:49
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Ravitsemustyöntekijä, Oulu

Etsimme RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun! Etsimme asiakkaallemme sekä kokoaikaisia että keikkatyötä etsiviä työntekijöitä.

Työstä tarkemmin:

Haemme vastuullista ja tehokasta ravitsemustyöntekijää tuotantokeittiölle! Tässä tehtävässä toimit osana isoa keittiötiimiä, ja vastuullasi on tuotantokeittiön monipuoliset työtehtävät, muun muassa suurien ruokamäärien valmistus ja raaka-aineiden esikäsittely, pakkaaminen sekä tuotantolinjan sujuvuuden varmistaminen omalta osaltasi. Työskentely tapahtuu usein korkealla tuotantotahdilla, joten kyky työskennellä ripeästi ja tarkasti on avainasemassa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta elintarvike- tai ravintola-alalta. Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Hygieniapassi vaaditaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti noin kuukaudeksi. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon kaiken mennessä hyvin. Keikkatyötä on tarjolla pidempiaikaisesti. Palkkaus aiemman kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi – henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!

Puhelin: 0505471467 Sähköposti: sini.setala@career.fi Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!