Botnia Career Oy

Ateriapakkaaja, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 17.09.2024, 15:20
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

Ateriapakkaaja, Oulu

Etsimme ATERIAPAKKAAJAA Ouluun! Mikäli etsit lisä-/keikkatyötä esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen, tämä voisi sopia sinulle!

Työstä tarkemmin:

Työskentelet tuotantokeittiön ammattitaitoisessa tiimissä ateriapakkaajan tehtävissä. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi valmiiden aterioiden pakkaamista kotiateriapakkauksiin tai jakelukeittiöihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä oma-aloitteista ja huolellista työskentelytyyliä. Hygieniapassi vaaditaan. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla keikkaluontoisesti. Työtä on tarjolla viikottain vaihtelevin työvuoroin. Pyrimme löytämään hyville työntekijöille lisää työvuoroja myös muista tehtävistä ja kohteista.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi – henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!

Puhelin: 0505471467 Sähköposti: sini.setala@career.fi Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-37 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä,
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä!