Bolt.Works Oy

Vastaanottovirkailija yötyöhön Nova Skyland, Rovaniemi, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 14.10.2024, 15:34
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Vastaanottovirkailija yötyöhön Nova Skyland, Rovaniemi, Rovaniemi

Nova Skyland Hotel sijaitsee napapiirillä omassa rauhassa mutta lähellä palveluja. Vain 200 metrin päästä löytyy Joulupukin Pajakylän putiikit sekä Joulupukin vastaanoton ja hänen postikonttorinsa.

Haemme moderniin ja kansainväliseen työporukkaan lisää vahvistuksia tulevalle talvisesongille 2023-2024 VASTAANOTTOVIRKAILIJAN YÖTYÖHÖN Napapiirille.

Etsimämme henkilö on hymyileväinen, oma-aloitteinen sekä omaa aikaisempaa kokemusta vastaanoton työtehtävistä.

Toivomme hakijalta vahvaa englannin kielen osaamista, mutta arvostamme myös suomen kielen taitoa. Hotellijärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.
Työtehtäviin kuuluvat erilaiset vastaanoton yöaikaan tehtävät työt.

Töitä on tarjolla marraskuun alusta maaliskuun loppuun.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten täytä hakemuksesi pian!
Lisätietoja työstä saat arkisin:
Mari Lahtinen, puh. 050 4018 134 / mari.lahtinen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!