Bolt.Works Oy

Timpuri uudiskohteisiin, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 30.08.2024, 15:39
  • Haku päättyy 04.10.2024, 23:00
  • 04.10.2024, 23:00

Timpuri uudiskohteisiin, Oulu

Etsimme ammattitaitoista timpuria Oulun alueelle uudisrakentamisen pariin.

Jos omaat kokemusta uudisrakentamisen parista ja työt hoituvat itsenäisesti ja varmalla otteella, hae paikkaa jo tänään! Töitä on tarjolla hyvinkin nopeasti ja hyvälle tekijälle pitkäksi aikaa!

Toivomme hakijoilta vankkaa kokemusta timpurin tehtävistä uudiskohteissa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmissä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian. Lisätietoja saat Ville Myntiltä numerosta +358505673401 tai ville.myntti@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 17.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!